Wie is EF marketing?

 

U zult zich wel afvragen waar EF Marketing voor staat? Dat snappen wij, de E staat voor Evy en de F voor Frusch, dus Evy Frusch, thats me.

 

Hoe is EF Marketing tot stand gekomen?

Nadat ik mijn studie met succes heb afgerond en bij verschillende (grote bedrijven) heb meegelopen, wist ik dat dat niks voor mij was. Ik wil graag ondernemen en geen nummertje zijn. Social media, daar ben ik mee opgegroeid en ik maakte er vooral privé veel gebruik van. Ik merkte bij de bedrijven waar ik tijdens mijn studie heb meegewerkt, dat het marketingtechnisch op het gebied van social media toch een puntje van aandacht was en hierdoor ben ik mij gaan focussen op social media voor bedrijven. En met succes, ik krijg er super veel energie van en zeker niet onbelangrijk, merk ik dat mijn kritische blik op bepaalde zaken goed uitpakt. Echter werk ik niet meer alleen en zijn er meerdere creatievelingen bezig met EF Marketing.

 

Waarom voor EF Marketing kiezen?

EF Marketing is een klein bedrijf dat groots denkt, niks is te groot en niks is te klein. Wij vinden dat iedereen geholpen moet worden.  Al onze klanten zijn premium klanten niet zoals bij de meeste die met allerlei pakketten werken zoals een standaard of goud of wat dan ook. Onze kracht zit hem vooral erin dat wij u ontzorgen, u als ondernemer moet bezig zijn met uw bedrijf te runnen en niet met social media of alle andere marketing zaken. Dit is een grote valkuil bij vele. Wij lopen over van de ideeën en zijn een kei in social media. Ook halen wij mensen graag uit hun tunnelvisie en belichten wij graag zaken vanuit een andere kant. Wij zorgen ervoor dat u herkenbaar bent en dat niemand er meer omheen kan. Herkenning is één van de belangrijkste punten in marketing. Een website is mooi en ook zeker goed, maar herkenbaarheid haal je vaak uit stijlen en hele andere dingen. Nieuwsgierig geworden?  

 

Nu weet u een beetje wie EF Marketing is maar nu willen wij u graag beter leren kennen. Aarzel niet en neem contact met ons op.