Hoe gaan wij te werk?

 

Stap 1. Vrijblijvend gesprek

Onder het genot van een kop thee of koffie, maken wij kennis met elkaar. Dan horen wij graag wat u wil bereiken met uw bedrijf.

Stap 2. Bepalen van strategie

Wij gaan nadenken over de marketing strategie zodat uw bedrijf online beter tot zijn recht komt.

Stap 3. ideeën creëren

Wij gaan ons overvolle brein met ideeën omzetten tot mooie creaties.

Stap 4. Eindresultaat

Wij laten u het resultaat zien, bent u tevreden dan gaan wij knallen en streven naar perfectie.

Onze diensten 

 

Instagram wie kent het niet? Nou dat zijn niet veel mensen meer en is tegenwoordig een echte must voor ieder bedrijf dat mee wil draaien.

Wist u dat Instagram op dit moment 1,074 Miljard gebruikers heeft wereldwijd. Dit is iets wat ongekend is, maar wel iets moois kan zijn voor de zichtbaarheid van uw bedrijf. Mooi toch?

Wij zoeken exact uit waar wij op moeten inzetten. Vraag een vrijblijvende offerte aan en dan zult u zien dat het een betaalbaar concept is...

 

Facebook is met haar bijna 2 miljard gebruikers wereldwijd een mooie marketing tool. Dus... gebruik het zeggen wij dan :-)

Met Facebook kunnen wij mooi targetten op de juiste doelgroepen zoals leeftijd, geslacht, interesses en zelfs locaties. Facebook is er niet alleen voor consumenten, er zijn ook talloze mogelijkheden voor de zakelijke markt.

Wij kunnen advertenties inrichten voor specifieke doelgroepen zoals alle ondernemers maar ook alleen voor bijvoorbeeld doktoren of autogarages. Met het social media kanaal Facebook kan het allemaal en het mooie hiervan is dat wij u hiermee kunnen ontzorgen. Dat is toch fantastisch :)

 

LinkedIn is 1 van de grootste professionele netwerk platformen van het internet. In 2003 werd het opgericht en in 2019 verscheen de website wereldwijd in 193 landen en in 25 talen. LinkedIn is er vooral voor de B2B markt en is perfect om te netwerken en te connecten. Het wordt ook steeds meer ingezet voor vacatures.

Ook kunnen wij hier uw bedrijf mooi presenteren voor de professionele markt. Of het nu een hovenier een retailer of een dierenarts is u vindt het allemaal op LinkedIn. Benieuwd geworden of LinkedIn iets voor uw bedrijf zou kunnen betekenen? Contact ons en dan gaan wij het uitzoeken!

 

Website onderhoud is erg belangrijk om uw website up to date te houden. Het is natuurlijk super goed dat uw bedrijf beschikt over een website, maar wordt de website ook bijgehouden? Vaak gaan mensen er vanuit dat als de website er eenmaal staat, dat er dan niks meer mee gedaan hoeft te worden. Dit is natuurlijk een optie, maar niet effectief. U wil natuurlijk gezien en gevonden worden met uw website, maar ook dat uw producten/ diensten up to date blijven. Of misschien is uw website wel toe aan een nieuwe make-over? Ook geen probleem, hier helpen wij u graag mee. 

 

Waarom een sparringsessie? Nou simpel, soms zit je als ondernemer in een tunnel en staan er mensen naast je die alleen maar ja knikken. Dat doen wij dus niet, wij bieden een sparringsessie aan van 2 uur en als het langer duurt dan is dat zo.

Wij bieden geen standaard onzin sparringsessie aan, maar wij voeren een gewoon alledaags gesprek en in dit gesprek komen wij tot het punt waar u tegenaan loopt. Hier gaan wij samen met veel energie mee aan de slag zodat uw bedrijf, merk of product verder kan groeien.

Aan het einde van het gesprek zijn er talloze ideeën en die kunnen wij dan of samen uitvoeren of u doet het alleen. En mocht er de behoefte zijn aan een vervolggesprek is dit natuurlijk mogelijk.

 

Ook voor uw drukwerk kunt u terecht bij EF Marketing. Of het nu gaat om een visitekaartje, foldertje of reclamebord. Wij nemen het u uit handen en ontzorgen u zodat u lekker druk kunt zijn met uw onderneming zoals het hoort.

U krijgt eerst een voorbeeld, als dit naar wens is zoeken wij naar de beste drukker en zodra het binnen is bezorgen wij dit netjes bij u.

"Mooi werk is mensen ontzorgen"